Black Friday 2016

posted in: Tilbud | 0

Vores Black Friday tilbud i år er et tilbud om at tænke sige om. Computerworld har sammen med Vagn Jelsøe fra Forbrugerrådet lavet en glimrende beskrivelse af de prismæssige faldgruber her og dr.dk advarer om de øgede muligheder for at løbe ind i svindel: Black friday er højtid for netsvindlere.

Du kan læse mere om hvordan man kontrollerer mails her: Advarsel-mod-phishing-mails

Vi får selvfølgelig også en lang række tilbud (med 3% – 47% rabat) fra vore grossister op til Black Friday, men umiddelbart skønner jeg ikke at de er af generel interesse – der er mest tale om ret specialiseret udstyr, men hvis du står og mangler et eller andet, er du selvfølgelig velkommen til at spørge, om det skulle være det helt rigtige tidspunkt at købe på.

Fx kan du virkelig forkæle dig selv med en lækker og kraftig 14″ Lenovo Ultrabook (LENOVO ThinkPad P40 Yoga i7-6500U 14inch FHD w/Active Pen 1x8GB 256GB SSD Quadro M500M 8260AC+BT WWAN 4G 3cell W10). Den er nedsat ca 20% til 19.610 incl. moms

Eller hvis du trænger til en ny printer.scanner med en lav sidepris og mulighed for udskrift fra dine mobile enheder (telefon og tablet), så kunne det være en HP OfficeJet Pro 8710 til 1.432,50 incl moms excl. forsendelse. HP har lovet at der i moren er en cash-back kampagne, så du får en del af beløbet tilbage ved registrering af printeren.

Eller trænger du til et nyt trådløst tastatur + mus? Så har vi fx LOGITECH MK235 Wireless Keyboard and Mouse Combo Nordic til 205 kr incl. moms excl forsendelse. Men det er vores pris uanset farven på fredagen.

Endelig har vores refurbished leverandør (udstyr, der har været solgt men er taget retur og kontrolleret – hidtil har vi ikke kunnet se forskel på det og nyt) et tilbud på en iPad Mini 2 16GB med både WiFi og Mobildata (3G, 4G) forbindelse til 2.497,50 incl moms, excl.evt. forsendelse.

Eller en Apple iPad Air uden mobildata modem (altså kun WiFi) til samme pris

eller en iPhone 5S, 32GB Gold med headset, USB kabel & EU adapter til 2.345 incl moms (excl evt. forsendelse).

hpofficejet