Superbillig PC

posted in: Tilbud, Tips | 0

HP må vist have fået lavet en fejl ved konstruktionen af HP Elitebook Revolve 810: Det er en 12″ notebook, der kan vende skærmen og med berøringsfølsom skærm fungere som en tablet med Windows 10. Men berøringsfølsomheden er forsvundet på en stor del af dem, og de er derfor til salg som brugte labtops med funktionsfejl til en meget reduceret pris. Men den eneste fejl, vi har fundet er dog at skærmen ikke er berøringsfølsom – og det opfatter jeg som en fordel.

Og det er prisen også: 900 kr incl. moms!

For en 11,6″ notebook med Intel i3 3227U 1,9GHz cpu og 128GB SSD,  4GB ram og Win10 Pro.

Hvis du fx vil udskifte SSD disken er der her et par detaljer, som du skal kende: SSD disken er af typen mSATA. Denne type kan du læse mere om her. (hvor der også er nogle aktuelle priser). Notebook’en skilles ad ved at vende den om, låse batteriet op og tage det ud. Derefter bliver der adgang til 3 skruer, som skal fjerne. Endvidere skal du fjerne de 4 skruer, der gemmer sig under små plastikhætter. Herefter kan du løfte kabinettets bundplade af og fjerne skruen/skruerne, der holder mSata disken i den ene ende – den svipper selv op og er derefter let at fjerne. Og du har også umiddelbar adgang til en mulighed for at indsætte ekstra RAM af typen DDR3L-1600 SoDIMM.

Linux: Hvis du synes at sådan en dejlig PC også skal have et dejligt styresystem, så kan du installere Linux på den. Vi har testet Linux Mint 18.3 64 bit, Zorin og Ubuntu og de installeres og kører alle uden problemer. Vi har installeret dual boot, så den stadig kan køre Windows, men man kan også se alle Windows filer fra Linux installationen og fx redigere i Libre Office.