Billig brugt festivaltelefon eller PC

posted in: Tilbud, Tips | 0

Datamarked.dk har lige sendt mig en mail om, hvordan man kan beskytte sin dyre smartphone mod overlast eller tyveri på sommerens festival: Man køber en billig brugt og tager den med i stedet. Man kunne selvfølgelig også overveje at lade telefonen blive hjemme, men hvordan skal man så tage billeder og holde sig i kontakt med resten af verden.

Men tilbuddet er lige så godt selv om du ikke skal på festival og det er egentligt utroligt hvilke mængder af remragende elektronik, der kan anskaffes brugt til beskedne priser. Genbrug er godt. Reparation er godt.

Ud over datamarked.dk kan du også tjekke brugtecomputere.dk og refurb.dk, som er de forhandlere af brugt udstyr, vi benytter. Altså ud over vore egne kanaler hvor vi har adgang til en europæisk distributør af brugte enheder. Vi kan også hjælpe dig med bestilling af klargøring af udstyr fra de nævnte forhandlere.

Brugt er brugt og husk at holde øje med diverse angivelser af “grade”: Angivelsen af, hvor medtaget af brug, det pågældende udstyr er.