Deaktiver Windows 10 beskeder

posted in: Tips, Windows | 0

Hvis du bruger Windows 10 har du sikkert også set panelet i nederste højre hjørne, der jævnligt dukker op og fortæller, at du nu har modtaget endnu en spam-mail eller lignende. Ideen med et meddelelsespanel er egentlig ret god, men når det bliver til at man får besked fra alle mulige ligyldige ting, så må man snarere vurdere idéen som endnu et forsøg fra Microsoft på at bestemme hvad vi skal interessere os for, så vi ikke alt for tit laver de ting, som vi selv har bestemt.

Det er heldigvis relativt let at slå det helt fra eller slå det fra for de programmer, du ikke gider at blive afbrudt af, når du prøver på at arbejde: Klik på Start / Indstillinger / System og vælg fanen Beskeder og handlinger – så kan du øverst slå det helt fra eller i listen nedenfor slå de ting fra, du ikke gider høre fra.