Sladrehank

posted in: Internet, Smart data | 0

En sladrehank er ikke noget negativt. I hvert fald ikke på den måde vi bruger ordet på vores nye hjemmeside, hvor vi har samlet nogle af de programmer og systemer, som du kan bruge til at få større indsigt i forskellige ting eller til at holde øje med noget, det ellers er for besværligt at holde øje med.

Lige nu er de enheder vi arbejder mest med at forbedre og sikkerhedsteste vores sladrehank til at fortælle om du har vandspild i dit hus og vores sladrehank til at give besked til din søn om at ringe hjem, hvis du en dag ikke er stået op som du plejer. Det er selvfølgelig noget forsimplede beskrivelser, men det drejer sig om, det er, at vi forsøger at lave enheder, der så meget som muligt tier stille og kun giver besked, hvis der er grund til det. Det er Internet of Things, men på en intelligent måde: IIoT (Hmm – den forkortelse skal ikke staves meget forkert før det kommer til at fortælle en helt anden historie).