WordPress nonprofit temaer

posted in: Programmering | 0

Hjemmesidesystemet WordPress kan udvides med masser af temaer, der gør WordPress ekstra velegnet i en konkret sammenhæng. Colorlib har fx her lavet en oversigt over 17 temaer, de finder specielt velegnede til nonprofit organisationer: https://colorlib.com/wp/wordpress-themes-for-non-profit-charity-organizations/

Det er dog alle henvisninger til betalingstemaer ($44 til $199) som afgjort er rimelige priser for de pågældende temaer, men der findes dog også temaer, der er gratis i en lite version og som retter sig mod dette område, fx SKT Charity, Maisha Lite eller GivingPress Lite. Disse lite versioner er dog betragteligt reducerede i forhold til de fulde versioner, så enten skal man synes at $44 er givet godt ud eller også skal man igang med at installere en hel del plugins selv og hvilke skal man vælge? Der er der hjælp at hente i denne gennemgang af hvordan man redigerer en hjemmeside med denne type udseende: http://www.nyctechclub.com/how-to-build-a-wordpress-website-2016-updated/ og den findes oven i købet også som en youtube video: How to make a WordPress site for free (2 timer og 36 min.)

Ashampoo_Snap_2016.06.01_17h33m20s_001_