Hotmail og outlook.com hacket

posted in: Sikkerhed, virus m.v. | 0

En række konti på Microsofts emailtjenester Hotmail.com og Outlook (muligvis både .com og .dk) er blevet hacket. Ifølge Microsoft er de berørte mailadresser blevet informeret. Login detaljer (altså password) skulle ikke være blevet afsløret men Microsoft opfordrer alligevel de pågældende brugere til at ændre deres password. Hvis ikke du har fået mail fra Microsoft om problemet burde alt være godt. Men samtidig er der “rygter” om, at Microsoft underdriver problemet, så lidt utryghed sidder man altid tilbage med. Husk at det er en god idé at bruge forskellige password til alle de tjenester, du benytter dig af på nettet, så en hacker ikke kan forsøge at genbruge dit password på forskellige følsomme services.

Se flere detaljer i artiklen fra The Verge.