Antivirus sammenligning

posted in: Sikkerhed, virus m.v. | 0

Østrigske AV Comparatives har lavet en ny sammenligning af kvaliteten af 18 forskellige antivirus programmer. Du kan finde deres summary rapport her (kun 78 sider) men du kan også læse en mere opsummerende artikel på deres hjemmeside. Der er såmænd ikke noget nyt i den: Det er stadig de mange af de mindre kendte systemer, der scorer bedst: Avira, Avast, AVG, Bitdefender, ESET og Kaspersky, mens “de store gamle systemer” som McAfee, Symantec, Panda, Bullguard klarer sig lidt mindre godt. Og Microsoft Defender, der er indbygget i Windows 10 testes som noget af det dårligste. Det mest overraskende er vel, at den internationale handelskrig med mere eller mindre stuerene metoder (sidste nyt er at USA vil begrænse levering af efterretninger til Tyskland, hvis ikke de afstår fra at bruge Huawei udstyr) ikke har ramt Kaspersky. Vi fortsætter med at anbefale ESET og Kaspersky samt gratis Avast til mindre truede private PCer.

AV Comparatives sammenligningstabel