Ubuntu Linux 17.10 frigivet

posted in: Linux | 0

Kort før jul kom det frem, at Ubuntu 17.10 desværre var blevet frigivet med en alvorlig fejl, der kunne ødelægge alle muligheder for at ændre indstillinger i maskinens Bios. 17.10 har derfor været trukket tilbage, men er i dag blevet frigivet med en rettelse af fejlen. Hvis du har en gammel DVD eller USB udgave af 17.10 liggende, skal du sørge for at få den opdateret. Se ubuntu.com desktop 1710

Den tidligere version, 17.04 benyttede (ligesom 16.04 og tidligere) Unity brugergrænsefladen, som var planlagt afløst med Gnome brugergrænseflade fra version 18, men nu er denne opdatering taget med i version 17.10, så hvis du reinstallerer eller siger ja til en opgradering, vil din brugergrænseflade skifte udseende. Det er dog stadig de samme anvendelsesprogrammer m.v., som er tilgængelige – farven har bare en anden lyd.

Der er en kort videopræsentation af forskellene her: