Hjemmesider med HTML5 og CSS3

posted in: Programmering | 0

Jeg har tidligere skrevet en kort introduktion til programmering af dynamiske hjemmesider, men tingene udvikler sig, så her er nogle nye videoer, der måske kan give dig lyst til at grave dybere ind i programmeringens muligheder. Først en glimrende video om HTML, CSS3 og Javascript fra Jordan Hudgens. Han kalder det godt nok HTML5, men der er ikke meget version 5 specifikt. Men et godt eksempel på opbygning af en dynamiske hjemmeside.

Jordan Hudgens html5, css3, javascript intro på 1 time og 38 min.

Hvis det har gjort dig interesseret i at lære mere om at programmere dynamiske hjemmesider, kan du passende fortsætte med et andet gratis kursus på youtube – der er mange at vælge imellem, søg blot efter html5, css3, javascript eller web development. Eller gå direkte til dette 4 timers kursus i html5, css3, responsiveness og bootstrap:

Eller 9 timer med javascript: