Google hjælp til mindre afhængighed af smartphone.

posted in: Smartphones | 0

Først indfører de funktionen “Notifikationer” som sørger for at programmerne på din telefon i tide og utide kalder på din opmærksomhed. Nu har de så indrømmet, at det måske ikke er sundt, men de fjerner det selvfølgelig ikke: Under betegnelsen Digital Wellbeing Experiments kommer de med flere programmer, du kan more dig med, fx et program, er viser hvor mange gange i løbet af en dag, du har låst din mobiltelefon op og et program, der kan begrænse hvor tit, du får leveret Notifikationer. Det mest radikale er et program, der kan lave en printet udgave af udvalgte oplysninger på din smartphone; det er printer- og tonerfabrikanterne sikkert glade for og jeg fik da lejlighed til at tabe kæben. Det pudsige er så, at disse programmer (selvfølgelig) ikke kan køre på mine gamle Smartphones, så jeg må ud og købe en ny. Altså hvis . . .