Billedmanipulation – igen

Vi har tidligere skrevet om billedmanipulation og afsløring (media forensic) af samme (okedb.dk 2017/02 jeg kan dårligt tro mine egne øjne/), så dette er blot en kort opdatering. Forensic firmaet izitru giver stadig mulighed for at man kan få registreret og markeret et billede som ægte, men de har overdraget deres forensic erfaringer til DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency – dem med Arpanet, der var forløberen til Internettet), som siger, at de arbejder på sagen. izitru har stadig en fremragende samling af historiske manipulerede billeder, se pth.izitru.com. Der er dog ikke kommet noget brugbart ud af DARPAs arbejde endnu, så måske skulle vi gøre alvor af at lave det – det kræver dog nok et lidt større budget end vi selv kan mønstre.

Der er også en interessant gør-det-selv forensic side her: 29a.ch photo-forensics.

Slank er pænt. Det klarer vi med billedmanipulation (fra izitru eksempelsamling)