Dropbox og WordPress

posted in: Internet, Programmering | 0

WordPress er verdens mest brugte publiceringsplatform og Dropbox er den mest brugte cloud storage løsning. Og de går fint sammen. Dropbox har en mængde fremragende API’er så det kan kombineres med alt muligt. Vi har fx kombineret vores automatiske arkivering med Dropbox, men der er også mange udviklere, der har lavet udvidelser (plugins) til WordPress, så det kan kombineres med Dropbox.


Udvidelserne dækker med forskellige variationer 3 områder:

  • Backup: Tag sikkerhedskopi af din hjemmeside og gem backup’en direkte på din Dropbox konto.
  • Mediebibliotek: Brug Dropbox som et udvidet mediebibliotek i WordPress. Dropbox er langt hurtigere end de fleste hjemmesideservere og så får du helt automatisk også adgang til dine hjemmesidefiler på din PCs filsystem. Det er ekstra fordelagtigt, hvis du fx distribuerer store filer i form af digital udgivelse: Pdf-bøger, programmer, videoer, fotos m.v. Der findes endda et par plugins, som er direkte beregnet til brug sammen med WooCommerce webshoppen. Ved hjælp af disse plugins kan du også bruge WordPress som en frontend til beskrivelse af de filer, du stiller til rådighed for dine kunder.
  • Indlæg: En enkelt plugin kan endda tage en tekstfil, som du lægger i WordPress og automatisk oprette et indlæg på din WordPress hjemmeside.

Du kan finde korte beskrivelser (på engelsk) af 15 af disse plugins i denne artikel fra elegantthemes.com.