Stop provokationer vedr. Windows 10 opdateringer

posted in: Windows | 0

Microsoft bliver mere og mere aggressive i deres opfordringer til at opgradere fra Windows 7 til Windows 10. Og hvis du allerede har gjort op med dig selv, at du vil vente til udløbet af gratis-perioden (juli) eller slet ikke vil opgradere, fordi du sætter pris på at kunne finde dine programmer, billeder m.v. hvor du er vant til at finde dem, så er disse provokationer en anelse irriterende. Især når man nemt kommer til at igangsætte en opdatering uden egentligt at ville det. Eller måske synes du bare ikke at du har harddisk plads til de 3 GB Windows 10 opdateringen fylder.

Så du kan hente et lille program, som du kører een gang og slår Windows 10 opdateringsreklamer fra: GWX Control panel

Klik på de to store knapper lige under midten af skærmbilledet: Ashampoo_Snap_2016.03.14_19h50m52s_001_

Detaljeret vejledning til programmet finder du her: using-gwx-stopper

Der er mere information om problemstillingen her (på engelsk): howtogeek how-to-stop-windows-7-or-8-from-downloading-windows-10-automatically/