Gratis bookingsystem

posted in: Software, Tips | 0

Du har hørt om “smid-væk kulturen” som er fin til at skabe forbrug men knap så god i forhold til Jordens ressourcer og klima. Det er der mange, der finder problematisk og heldigvis er der nogen, der har taget initiativ til at lære folk, at ting godt kan repareres. En stor del er samlet i netværket Repair Café Danmark, men der er også andre.

For at støtte dette initiativ og for at medvirke til at begrænse smittespredning med coronavirus, så tilbyder vi alle frivillige netværk et gratis bookingsystem, der er lavet specielt til en situation som en Repair Café hvor der er et eller andet antal fiksere til stede svarende til lokalestørrelsen. Vi håber det kan hjælpe til, at vi kommer i gang igen uden at få samlet alt for mange ventende borgere for tæt sammen.

Det kan du læse mere om her: Repairbooking – Smittebegrænsning gennem tidsreservering for frivilligt arbejde.