Gratis ydelser under pandemien

posted in: Tips | 0

Ligesom mange nyhedssider tilbyder gratis adgang til artikler relateret til corona pandemien er der også rigtigt mange IT virksomheder, der tilbyder gratis ydelser under pandemien for at støtte samfundets kamp mod de økonomiske konsekvenser af de forskellige lock-down forordninger. Smukt. Det er primært tilbud, der retter sig mod virksomheder, ikke alle tilbud er tilbud om gratis ydelser og nogle tilbud er begrænset til sundhedssektoren. Der er dog også nogle tilbud, der har lidt karakter af endnu en måde at omtale leverandørernes almindelige tilbud om en gratis prøveperiode.

IT Brancen under Dansk Erhverv har indsamlet tilbud fra deres medlemsvirksomheder, som har været lynhurtige til at reagere – du kan se listen her: digital hjælpepakke fra it branchen. Computerworld har lavet denne liste over alle de tilbud, de kender til. InfoShare tilbyder enhver virksomhed, at de gratis kan få lagt OpenVPN på eget (ellers udtjent) udstyr, så de har ubegrænset antal brugere til VPN opkobling – kontakt os. Alternativt kan man også benytte vores billige færdigkonfigurerede Raspberry Pi OpenVPN server.

Den øgede brug af it kommunikation under disse specielle forhold giver desværre også inspiration til cyberkriminelle, så måske skal du genopfriske vores supportsides indlæg om sikkerhed eller du kan også benytte dig af gratis videoinstruktion fra Cyberlearning.