Microsoft Office indsamler data

posted in: Sikkerhed, virus m.v., Windows | 0

Microsoft er blevet kritiseret for, at deres Office suite indsamler brugsdata uden at brugeren får det at vide. Det lyder også som om det er på kanten af EUs GDPR regler. Så med den nyeste version af Office er der blevet mulighed for, at man selv kan slå denne dataindsamling fra. Og for at overholde GDPR så bliver du informeret om indsamlingen og muligheden for at slå det fra, når du installerer den nyeste version.

Indstillingen er gemt godt væk, men du kan benytte Microsofts vejledning til at finde dem. Og når du har fundet dem, så anbefaler vi, at du slår alt fra. Du får at vide, at der er noget, der så ikke virker, men hvis du oplever, at du gerne vil gøre et eller andet, som du plejer at kunne, men som du ikke kan nu, kan du jo altid slå det til igen.

ffice personlige oplysninger