Heldige mig!

posted in: Sikkerhed, virus m.v. | 0

Jeg har sørme vundet $ 750.000 i Facebooks lodtrækning blandt værdigt trængende!

Det er mest irriterende med alle de phishing mails, der kommer, og som både sluger internet kapacitet og tid til oprydning. Men nogen gange er det altså også lidt sjovt – eller i hvert fald hovedrystende, hvad de tror folk hopper på. Den slags her anmelder jeg ikke til politiet, men et højreklik inde i Thunderbird og så er den anmeldt som spam mail til Google.

Så er det lidt værre med denne regning fra Apple: Er der nogen, der har hacket min konto og købt software på min regning? Jeg må hellere tjekke på link’et i mailen. NEJ, NEJ, NEJ. En pegning på de indlagte links viser at de går til domænet musikass.com – og det har vist ikke noget med Apple at gøre. Tjek link som gør dig nysgerrig – enten ved blot at pege på dem med markøren eller ved at højreklikke på dem og vælge Kopier link og derefter indsætte i fx Notesblok.  Men husk at tjekke dit bankudtog. Og så burde den vel egentligt anmeldes til politiet.