ESET antivirus

posted in: Sikkerhed, virus m.v. | 0

Du udsætter selvfølgelig ikke dig selv for nogle farer i form af virus, hackere, ransomware o.s.v., så du kan sikkert nøjes med den indbyggede antivirus Defender i Windows 10. Men hvis du er meget nysgerrig og besøger alle mulige hjemmesider eller bare en anelse utryg ved, hvad it-kriminelle kan finde på, så er Defender stadig ikke helt så sikker som de deciderede antivirus produkter. Hvis der er tale om en privat PC, kan du ofte være ganske godt beskyttet med et af de systemer, der er gratis til privat brug, fx Avast eller Avira. Disse systemer kan dog være en anelse irriterende med deres medelleser og opfordringer til køb, men det er vel rimeligt, når man bortset fra det, får et omfattende system, som det på ingen måde er gratis at udvikle.

Hvis du hellere vil have antivirus, som bare virker og ikke jævnligt gør dig opmærksom på, at du meget gerne må skifte til en betalingsudgave, er der adskillige kommercielle systemer, som du kan vælge. NOD32 fra ESET går ofte lidt “under radaren”, da de ikke bruger så mange markedsføringsressourcer, som mange af de mere kendte, men ikke desto mindre ligger de som regel i den meget pæne ende i de sammenligninger som udføres af uafhængige vurderingseksperter – se fx denne fra AV-comparatives.org. Og NOD32 findes til både Windows, Mac og Linux. Har I mere end nogle få enheder er det også værd, at overveje erhvervsløsningen, hvor flere enheder kan administreres fra en hjemmeside.

NOD32 beskytter mod både virus og ransomware, men har ligesom de fleste andre antivirussystemer en storebror, der ud over virus også beskytter mod nogle af de andre morsomheder på internettet: Internet Security (se sammenligning) (Sammenligning kort fortalt: NOD32 beskytter PC’en – Internet Security hjælper dig også med beskyttelse af hele dit netværk og det, du bruger PC’en til på Internettet).

Du kan også prøve ESETs online scanner, hvis du har mistanke om et konkret problem eller bare gerne vil prøve programmet inden du installerer det:

Priser på ESET antivirus, excl. moms:

NOD32:

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERNET SECURITY:

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan bestille NOD32 og Internet Security pr telefon eller email til admin @  infoshare . dk.