Email med udløbstid

posted in: Internet, Tips | 0

Google har udgivet en ny udgave af gmail (i april). Hvis du bruger gmail brugergrænsefladen via din internet browser har du måske allerede taget den nye udgave i brug. Den er blevet en lille smule redesignet, men det mest interessante er dog, at de nu giver mulighed for at man kan sende en mail med en udløbstid. Og ikke kun til andre med en gmail konto. Det fungerer ved at mailen slet ikke bliver sendt, men i stedet sendes et link til mailens indhold, som så befinder sig på en af Googles servere. Egentligt ganske ligetil og ret smart. Mailen forsvinder ikke 100% – du vil kunne se en henvisning til en mail, der ikke længere kan læses.

Google (jeg kan altså ikke vænne mig til at kalde dem Alfabet) har valgt at kalde det “tys-tys tilstand” og du finder det som en lille hængelås nederst i vinduet med den nye mail, du er ved at skrive. Du kan læse mere om det her hos CNN.