Verdens enkleste metode til vedligehold af en hjemmeside!

posted in: Internet, Software | 0

Vi har gjort det igen: Lavet en løsning så genial, at vi næsten ikke kan få hænderne ned. Vedligehold en hjemmeside med tryk på een (1) knap.

Vi har lavet et system, så du blot lægger dit bestyrelsesreferat, nyhedsbrev, faglige rapport, blogindlæg eller hvad du nu ellers bruger din hjemmeside til i en Brother scanner og trykker på knappen WordPress og det er så det! Et øjeblik efter ligger dokumentet som en pdf fil på din hjemmeside og der er oprettet et indlæg med en titel og et kort referat og du kan endda søge i hele dokumentets indhold og finde netop det referat, du er på jagt efter. Så bliver det da vist ikke nemmere.

Det er systemet til de brugere, som har nogle oplysninger, der skal gøres offentligt tilgængelige, fx mødereferater, men som ikke har lyst til at bruge tid på at sætte sig ind i de ellers meget interessante muligheder et hjemmesidesystem indeholder: Er du vant til at arbejde med dokumentation i form af papir, så er det her systemet som du vil elske. Scanneren skal selvfølgelig være forbundet til internettet, men du behøver ikke engang at have en PC. Indlæggene kan vises på forskellige måder, men hvis du går ind på vores testside http://myfiles.dk kan du se en enkel og overskuelig opsætning. Et klik på billede eller overskrift kalder straks pdf dokumentet frem og i søgeboksen øverst kan du søge efter hvad som helst.

Der skal også være nogle fordele for læsere af vores nyhedsbrev: De første 10 bestillinger med henvisning til denne artikel får systemet INKL en Brother ADS-2800W 40 dobbeltsider pr min desktop scanner for kr 3.460 + moms + forsendelse (4.325 kr + forsendelse typisk ca 100 kr). Og har du ikke i forvejen en hjemmeside med WordPress hvor du kan vise resultatet, så kaster vi det oven i for kr 2.000 + moms (2.500 kr inkl. moms) inkl første års drift (ved drift på one.com koster de følgende år fra under 200 kr pr år (“fra” betyder at du kan udvide med mere plads end 25 GB og mere processorkraft). Bestil på mail til admin @ infoshare . dk.

 

Så er der det med træerne og himlen: Vi benytter os af en opensource OCR genkendelse og den er så god, som den er. Men vores tests indtil videre viser, at det næsten er “for god” da den også får tekst ud af billedelementer som vi hellere havde set, den holdt sig fra.