Langsom mobiltelefon?

posted in: Sikkerhed, virus m.v., Tips | 0

Cybercrime kender stort set ingen grænser. På det seneste er det blevet ekstra populært, at få andre menneskers udstyr til at hjælpe med at mine kryptovaluta. Og hvorfor dog ikke få folks mobiltelefoner i sving med at arbejde for sagen? I hvert fald så har Sophos fundet en lang række applicationer i Google Store, som var inficeret med mining software. Det har mobile.nu skrevet om her: mobil.nu it-tele/hackere-bruger-google-play-til-mining-af-digital-valuta-fra-din-mobil og version2 skrevet om her: sikkerhedsfirma-19-apps-kan-mine-kryptovaluta-skjulte-paa-din-mobil.

Den enkleste måde hvorpå du selv kan være opmærksom på om du skulle være kommet til at installere et program, der bruger din telefon til den slags, er ved at være opmærksom på, om telefonen pludselig føles meget langsommere end ellers – kryptominere arbejder uafbrudt og de har ingen fine fornemmelser i forhold til, hvem og hvad der går ud over.

Hvis du skulle være i rigtigt godt humør og trænger til at få det droslet let ned, så kan du her se, hvad du kan spionere på, hvis du køber (og får andre til at installere det) spyera.for et beskedent beløb pr måned.