Problematiske hjemmesider

posted in: Internet, Tips | 0

Googles metode til at rangere søgeresultater tager hensyn til hvor mange sider, der henviser til den side, der skal rangeres. Det er der så nogen “dygtige” søgeoptimeringsfirmaer, der synes at de vil tilbyde at hjælpe med, så de opretter en stribe hjemmesider, der henviser til den side, der skal op i listen over søgeresultater. Google anfører at de opfatter det som uacceptabelt og en sådan side vil blive fjernet fra søgeresultaterne. Altså hvis Google opdager det.

Disse ekstra, ofte meningsløse hjemmesider indeholder nok ikke ligefrem fake news, men er alligevel støj på internettet. Og det er der nogen, der har sat sig for at gøre noget ved, så de har oprettet siden substandard.org, som tager mod anmeldelser og lister disse reklame grids.Det hjælper jo nok ikke, men offentliggørelse er da trods alt en hjælp.