Gratis Internet TV

posted in: Internet, Tips | 0

Nogle af os foretrækker at modtage informationer i skrift, nogle som tale og nogle som levende billeder. Internettet har fra starten været fremragende til publicering af skrevne ord, men i stigende grad bruges det også til udbredelse af levende billeder. Og man behøver ikke at være Rufus Murdoch for at oprette sin egen TV station, så der er masser af mere eller mindre interessante tilbud om modtagelse af TV over internettet. Og heraf også mange ganske gratis. (I hvert fald for modtageren – nogen må jo betale et eller andet sted).

Der er “kanaler” på youtube, kursusvideoer, budskaber fra firmaer og organisationer og ganske almindelig underholdning og nyhedsinformation. Udtrykket “ganske almindelig” dækker her over de sædvanlige forbehold: Der er forskel på de nyheder, der udvælges af Fox TV og Russia Today og der er forskel på, hvad der formidles om de forskellige nyheder. For nu at sige det mildt.

Men hvis du har lyst til at se nyheder fra andet en vores egen danske public service kanal (), så er her nogle oversigtssider, som giver dig adgang til gratis TV fra hele verden:

http://www.freeetv.com/

http://www.freeintertv.com/

http://free-tv.dk/

https://www.linktv.org/

https://www.lifewire.com/watch-free-tv-3482281

ADVARSEL: Der er altid interessant TV et eller andet sted – men der er altså stadig en verden udenfor internettet – prøv det.

ADVARSEL: Hvis du tror, at du kan blive inspireret af kulturelle forskelle verden rundt ved at se musikvideoer fra andre lande så glem det: musik, billeder og klipning er så ensartet, at det næsten er skræmmende.