Apple undskylder. Forringer bevidst ydelse af iPhone

posted in: Mac, iPad, iPhone, Tips | 0

De undskylder ikke at de gør det og de har også tænkt sig at blive ved med det. Men de undskylder, at de ikke har fortalt om det. Fra IOS10 har IOS holdt øje med batteriets tilstand og når batteriet er blevet opfattet som “ældre” har Apple bevidst skruet ned for performance på enheden. De siger at når der er ringe kapacitet tilbage (eller hvis telefonen er kold), så er der øget risiko for at telefonen kan slukke automatisk, hvis den kører med fuld performance, så derfor sætter de telefonen til at arbejde langsommere. De undskylder at de ikke har fortalt om det og tilbyder nu billigere batteriskifte på visse iPhones i 2018. Så vi siger tillykke til alle iPhone ejere. Og tænker lidt over hvor mange gange, der har været skrevet om kunstig forældelse uden at det har nogen som helst indvirkning hos producenterne.

Nyheden 20.12. 2017 hos The Verge da en udvikler opdagede det ved test af iPhones: theverge.com apple-iphone-slow-fix-battery-life

Apple om batterier og ydeevne 28.12. 2017: support.apple.com/da-dk/HT208387

Nyheden hos version2: apple-undskylder-at-telefonen-bliver-langsommere

Computerworlds vejledning til udnyttelse af Apples reducerede pris: computerworld.dk det-skal-du-goere-for-at-faa-skiftet-dit-maaske-slidte-iphone-batteri-til-229-kroner – husk at tage sikkerhedskopi først og husk at være klar til at undvære telefonenen nogle dage.