Julen kommer

posted in: Programmering, Tips | 0

Uanset om du opfatter det som en advarsel eller en glædelig reminder, så er der nok ikke så meget tvivl: Julen kommer. Og det giver forskellige hjemmeside ejere anledning til, at udstyre deres hjemmeside med julekalendere, nedtællinger, levende sne og diverse flitterstads.

Hvis man bruger WordPress er der et væld af udvidelser, som man kan bruge til formålet. Du kan fx se en meget lille oversigt over nogle muligheder her hos wplift.

Den helt enkle løsning er dog at bruge den publiceringsdato, der i forvejen er indbygget i WordPress: Du opretter et indlæg som passer sig til hver dag fra d. 1. til d. 24 december: Det kan være tilbud eller små opløftende historier. Det kunne jo være helt fint, hvis du kan lave et digitalt julehæfte, men du skal nok lægge dig i selen for at få lige så stor succes som Ved julelampens skær, der er udkommet siden 1918!