Send SMS fra dit mailprogram

posted in: Tips | 0

“Næsten alle mobilselskaber” giver mulighed for at du kan sende en SMS til et mobilnummer ved at sende en besked fra dit mailprogram. Ja, det stor der i hvert fald på en engelsksproget side med en lang oversigt over teleselskaber og hvilken metode, man skal anvende.

Der var dog kun eet dansk teleselskab på listen:

Jeg har ikke testet muligheden, da jeg p.t. ikke har noget Telia abonnement. Jeg opdaterer denne artikel, når jeg får informationer om tilsvarende muligheder hos andre teleselskaber – når Telenor kan i Norge, kan de vel også i DK.

Muligheden kan købes som en service hos uafhængige udbydere, fx SMSGlobal. InfoShare har også en SMS-Gateway, der tilbyder, at man kan benytte sin mailkonto til at sende og modtage SMS beskeder – den kan enten installeres hos jer selv eller du kan benytte vores server for 1 kr incl. moms pr afsendt SMS (modtagne SMSer videresendt til mail er gratis når de kommer fra et mobilnummer, der har modtaget en SMS fra systemet indenfor de sidste 14 dage).

Opdatering: Telias tilbud fungerer ikke længere. ingen af de øvrige teleselskaber, jeg har fået svar fra, tilbyder i dag noget tilsvarende. Så InfoShare udvikler et eller andet, der kan bruges på dit eget mobilabonnement – send en mail hvis du vil holdes opdateret.