iPad, iPhone og IOS versioner

posted in: Mac, iPad, iPhone | 0

Det kan være noget vanskeligt at finde hvilke IOS versioner, det er muligt at anvende på de forskellige udgaver af iPad, iPod og iPhone hvis man søger hos Apple. Men så er der heldigvis nogle andre, der har lavet en god oversigt: everyi.com

Samme sted kan du også let finde specifikationer for de forskellige modeller – uanset hvilken besynderlig modelbetegnelse Apple har valgt.

Og der er henvisning til søster-hjemmesiden EveryMac.com som du fx kan bruge, hvis du overvejer om du får noget ud af at opgradere til en nyere model.

Opdateret: Futuremarks har undersøgt om nyere IOS versioner medfører dårligere performance på de ældre telefoner, hvor IOS versionen kan installeres. Futuremarks test viser at det ikke er tilfældet. Se denne Computerworld artikel: computerworld.dk kaempe-test-af-nye-ios-versioner-paa-aeldre-iphones

Testen fortæller dog blot at isenkrammet kører med uændret hastighed – ikke noget om, at fx åbning af et vindue eller lignende kræver mere computerkraft i nyere versioner og derfor føles langsommere.