Videresendelse fra MMS på en telefon

posted in: IT skolen, Tips | 0

Jeg fik på grund af en fejlregistrering en færgebooking som MMS på min telefon. Så telefonnummeret var jo nok forkert. Men bookingbekræftelsen indeholdt også en mailadresse, så det var jo blot et spørgsmål om at videresende den som mail:

Her er opskriften på Android: Tap på MMS billedet og vælg “Gem”.

Åbn foto-galleri og tap på det rigtige billede og vælg Del – find dit mailprogram blandt delingsmulighederne og tap på det. Udfyld mailadressen og tryk på Send. Hvis du er flink og gerne vil undgå at din mail havner i et spamfilter bør du dog også udfylde emnelinjen og skrive et eller andet i beskedfeltet.

Det kræver selvfølgelig at du har email installeret og konfigureret på din smartphone. Og når det drejer sig om en booking eller billet bør man rette telefonnumer ved selskabet, da de kan sende SMS med yderligere oplysninger om afgangen, fx forsinkelser.