Prisen på Windows

posted in: Windows | 0

Som vel alle husker, så var opgradering til Windows 10 gratis. I hvert fald fra Windows 7 om fungerer fantastisk og fra Windows 8 og 8.1 som aldrig burde have været distribueret. Men ikke fra Windows XP. Som også fungerer fremragende men dog indeholder een stor fejl: Microsoft har erklæret det forældet, så de retter ikke længere konstaterede sikkerhedshuller i deres produkt. Og så kan man jo blive nødt til at skift uanset om systemet fungerer glimrende til det behov man har.

Det har Region Midtjylland gjort for deres 25.000 PCer. Pris ca 150 millioner kr. Og så tror jeg, at de har glemt at medregne prisen på en stor del af deres egen arbejdskraft. Det kan du læse om her i version2: region-midt-kaempe-it-opgradering-sanering

Vi har i øvrigt tidligere lavet en sammenligning mellem Windows 10, 7 og XP: http://www.okedb.dk/2016/03/19/hurtigere-windows/

Her er i øvrigt en ældre Express (UK) artikel om andre småting om emnet: