Google ved (ret) præcist hvor du har været

posted in: Tips | 0

Det er ret praktisk at man altid har sin mobiltelefon på sig. Og har slået “Placering” til i Google maps, så man hurtigt kan få hjælp til at finde vej. Det betyder så også, at du altid kan spørge Google om, hvor du har været, hvis du nu har glemt, hvor du fejrede nytårsaften eller lignende.

Du går blot ind i Google Maps på din PC eller telefon (http://maps.google.dk) og logger ind (hvis din browser ikke allerede har logget dig ind fra sidst du var der), vælger menuen og punktet Tidslinie.

Var der  nogen, der sagde skræmmende? Man kan jo slå det fra eller sætte placeringshistorikken på pause. Eller man kan gå ind på sine kontooplysninger og slette placeringshistorikken helt. Om det så betyder, at Google stadig har den og at du blot ikke selv kan se den, det er jeg ikke helt klar over. Det kan du se mere om her: support.google.com/accounts/answer/3118687?hl=da

Nogen gange er Google også mere præcis end din egen hukommelse: Jeg kan fx ikke huske at jeg har været på Lyngbymotorvejen d. 2. februar (det har jeg så heller ikke).