Sikkerhedskopiering SimpelFaktura

posted in: Software, Tips | 0

Vores brugervenlige Windows program til fakturering, SimpelFaktura, er også simpelt at sikkerhedskopiere: Ved normal installation af SimpelFaktura, så ligger alt: Program, opsætning, fakturadata i en enkelt folder på din Windows PC eller på din netværks server og det betyder, at du blot skal kopiere denne mappe til en ekstern harddisk, til en mappe i Dropbox, en USB-pind eller hvad du nu har. Og for at “installere” programmet igen – på samme PC eller en anden, så kopierer du bare mappen og alt dens indhold tilbage igen.

Så simpelt kan det gøres – ikke noget med data og program spredt ud på forskellige skjulte mapper på PCen og nøgler i Windows registry databasen (undskyld, Microsoft).

Ved installation af SimpelFaktura foreslår installationsprogrammet mappen C:\SF, så hvis ikke du har ændret det, så er det altså SF mappen på din Windows C: harddisk, du skal kopiere over på et andet medie. Fx blot ved at sætte et USBstik i PC’en, klikke på stifinder, finde SF mappen, højreklik på den og vælg Kopier, derefter finder du USBstikken i stifinder, højreklikker et eller andet sted, hvor der ikke står noget og vælger Indsæt.

Hvis du ikke kan finde mappen SF, men har en genvej til SimpelFaktura på dit skrivebord, så an du højreklikke på genvejen, vælge Egenskaber og derefter aflæse mappens placering ud for teksten “Start i:”.

Mere om SimpelFaktura: Simpelserien: SimpelFaktura