Ny Libre Office

posted in: Software, Tips | 0

De omkring 500 aktive udviklere på open source officepakken LibreOffice har frigivet en ny version og den er klar incl. dansk hjælpefil. Du finder begge dele her: LibreOffice Download

Den nye version har integration til en række “sky-tjenester” så du kan gemme og hente dokumenter direkte fra skyen og dermed gør samarbejde om dokumenter enklere og ikke risikere at du får overskrevet en fælles version med din egen sidste nye. LibreOffice indfører hermed tilsvarende muligheder for at opdatere dokumenter i skyen som kendes fra Microsofts Office365 og Google Docs. Med den forskel at LibreOffice understøtter en række forskellige sky-tjenester, herunder Google Drive og Microsoft OneDrive, men også helt generelle skytjenester, som understøtter FTP eller WebDAV.

Computerworld har skrevet om den nye version her: Computerworld.dk Ny version af LibreOffice