Logo design

posted in: Software, Tips | 0

Har du en aktivitet, et projekt eller et (nystartet) firma, der har brug for et logo, så behøver det ikke være langt væk eller særlig dyrt: Der er både firmaer, der gør det relativt billigt, hjemmesider, der gør det muligt for dig selv at lave et glimrende log på få minutter og software pakker, der giver dig mulighed for at lave masser af logoer uden at betale for hver enkelt.

Firmaer: Vi har flere gange brugt 1stlogodesign, som laver udkast og tilretter efter dine ønsker og leverer (hvis du betaler for det) både logo i diverse formater og box-design.

Hos www.graphicsprings.com kan du for priser fra $20 og op på kort tid lave et logo med din egen tekst og med et af de mange hundrede standardlogoer, de har liggende klar. Lidt dyrere (225 kr) og med knap så mange valgmuligheder kan du gøre det samme hos FreeLogoServices, men søg blot efter Logo Design og du finder adskilige af den slags.

Og hvis du jævnligt har brug for et nyt logo eller gerne vil kunne variere udseendet lidt mere, så kan du anskaffe et specielt tegneprogram, som kan bruges i det uendelige, fx Laughingbirds Creator 7 til $47 eller Sothink Logo Maker til $35 – men prøv den gratis download før du køber.