Instruktionsvideoer – produktion og salg

posted in: IT skolen, Tips | 0

I løbet af de næste uger vil vi lave en serie artikler om produktion og salg af kurser som videoer over internettet:

  • Optagelse af videoinstruktion incl. hjælpeværktøjer til forbedring af kursistens oplevelse
  • Afvikling af webinar – og optagelse
  • Redigering af videoer
  • Publicering og salg af videoer, enkeltstående og som kursus.

Der er mange måder at lave videoer på, fra konventionel filmoptagelse med kamera til optagelse af det der sker på din pc- eller Mac skærm. Eller for den sags skyld optagelse af det, der sker i et enkelt program, der kører på din PC:

Powerpoint som video

Hvis du er vant til at lave din præsentationer i Microsoft Powerpoint, så kan du fra version 2010 gemme din powerpoint præsentation som en video og i den forbindelse også lægge et talespor på videoen. Du finder Microsofts vejledning (engelsk) til dette her: Office.com: Record a slideshow Du kan selvfølgelig også bruge videoen i forbindelse med en standard møde- eller seminarpræsentation og på den måde sikre dig, at du overholder en tildelt tid.

ashampoo_snap_2017-01-06_09h58m16s_004_