Oprydning på din iPhone eller iPad

posted in: Linux, Mac, iPad, iPhone, Tips | 0

Computerworld har skrevet en glimrende vejledning i oprydning på iPhone og iPad: www.computerworld.dk fem-smarte-maader-til-hurtigt-at-skabe-mere-plads-paa-din-iphone

Nogle af metoderne kan også bruges på din Android smartphone, men det vigtigste trick er hvordan du erstatter Androids “Ryd cache” på en iPhone, hvor denne funktion ikke findes: Du afinstallerer App’en som har samlet for mange gamle billeder m.v. og installerer den igen. Sådan.

Og du behøver egentligt ikke så meget lokal plads på en telefon, der hele tiden er forbundet til skyen, hvor du kan have masser af plads. Og hvis du er lidt utryg ved diverse tilbud fra iCloud, OneDrive, Google Docs, Dropbox, Evernote m.fl. kan du jo ret let lave din egen “sky”, fx med NAS enheder fra Western Digital, Iomega, Buffalo, ZyXEL m.fl.

Fx WD My Cloud 2TB NAS Personal Cloud Storage til 1.452,50 incl. moms

Eller kontakt InfoShare for at høre om vi har fået snøvlet os færdige med (testen af) vores lidt mere prisbillige alternativ: 1 TB Raspberry Pi baseret NAS til 1.287,50 incl. moms.

20161123_123323