100.000 kreditkort indstilles til spærring

posted in: Sikkerhed, virus m.v., Tips | 0

Så er den gal igen: Nets har oplyst diverse banker og kreditkortselskaber om 100.000 kreditkort, som de foreslår spærret. Nets oplyser ikke om det også denne gang er kort, der har været anvendt på hotels.com.

Nyheden på Computerworld: www.computerworld.dk kreditkort-spaerringerne-eksploderer-100-000-danskere-faar-spaerret-deres-kort

Opdatering 16-10-2016: Computerworld har talt med NETS, der siger:

“Vi har set misbrug i andre perioder end dem, som vi kiggede på sidst, da vi lukkede de 15.000 kort. Det har vist sig, at der har været sikkerhedsproblemer på andre tidspunkter end først antaget, og derfor sikrer vi os ved at lukke kort, der har handlet på siden i en lidt større periode.”

Read more at http://www.computerworld.dk/art/238382/nets-derfor-bliver-100-000-kreditkort-nu-spaerret

 

Der er altså tale om den samme butik som sidst.