IT udstyr: værktøj

posted in: Mac, iPad, iPhone, Tips | 0

Der var engang hvor man kunne skille sin PC ad med en kniv fra køkkenskuffen, eller i hvert fald med almindeligt standard værktøj.

Sådan er det ikke mere. Dels på grund af mindre og mindre enheder, hvor selv skruerne er optimalt små og dels på grund af nogle producenters “optimering” af deres skruer. Ikke mindst Apple gør hvad de kan for at opfinde skruer, som kræver specialværktøj. Især deres Pentalobe skruetrækkere i forskellige størrelser: Man kan ikke til husbehov bruge noget som helst andet, hvis man skal løsne en Pentalobe skrue. Vi har fx lige skiftet et batteri i en iPhone 4s: Det kræver 3 specialskruetrækkere.

Så hvis du selv vil more sig med udskiftninger, så skal du have fat i noget specialværktøj. Den slags kan man altid finde hos iFixit. Det er ikke billigt, men de har enhver aparte Apple skruetrækker.

Du kan selvfølgelig også bede InfoShare fixe det.

Ashampoo_Snap_2016.08.26_12h53m14s_014_