Vedligehold hjemmesiden ved at sende mails

posted in: Programmering | 0

For snart mange år siden udviklede InfoShare hjemmeside-konceptet mail-a-web som kan vedligeholde en hjemmeside 100%, både menuer og indhold, ved at sende mails. Tanken var, at ingen skulle behøve at lære noget nyt for at kunne vedligeholde en hjemmeside.

I dag bruger vi primært WordPress som system på de hjemmesider vi laver (fx også denne side) og vi er ikke ene om at have fået den gode idé med at vedligeholde indhold med mails: WordPress kan udstyres med udvidelsen Postie som muliggør at indlæg på hjemmesiden skrives som en mail, som man sender til hjemmesiden og det er så det. Når først det er sat op – og det tager højst en time – så er det utroligt enkelt at vedligeholde en hjemmeside. Skriv hvad du vil dele med dine læsere og send det til den konfigurerede mailadresse og det er så det. Det er faktisk nemmere at lave indlæg med indsatte billeder på denne måde end det er i WordPress’ indbyggede redigeringsprogram.

Vi bruger det fx til vedligehold af lister over fejl eller udviklingsopgaver, så kunderne kan se hvordan arbejdet er beskrevet og skrider frem.

Ashampoo_Snap_2016.05.26_17h34m56s_014_