Rigelig opdatering af iPad eller iPhone?

posted in: Mac, iPad, iPhone, Tips | 0

Ved opdatering af iPad eller iPhone til en ny udgave af IOS (eller for den sags skyld OSX på en Mac) hjælper Apple dig lidt: Det kan ikke lade sig gøre, hvis enheden er for gammel til at køre den pågældende version.

Men selv om det kan lade sig gøre er det ikke nødvendigvis en god idé: Nyere udgaver at styresystemet kan være så meget mere krævende i forhold til udstyret, at det der var en velfungerende enhed uden de allernyeste tilføjelser, bliver til en halvsløv enhed som du mister lysten til at bruge.

Så en smule tilbageholdenhed med hensyn til opdateringer kan være en god idé.

Eller du kan benytte dig af muligheden for at nedgradere enheden igen. Det vil som regel være muligt. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit udstyr er for gammelt til med held at opdatere, så lad være med at sige ja tak den første gang du får tilbuddet og vent nogle uger og se om der dukker en beskrivelse af en nedgraderingsmulighed op på nettet.

Aktuelt kan der være behov for at vende tilbage til IOS 8 fra IOS 9 – du kan finde en beskrivelse her: http://www.ibtimes.co.uk/how-downgrade-ios-9-ios-8-4-1-1520232