Nyt operativsystem. Remix

posted in: Linux, Mac, iPad, iPhone, Tips, Windows | 0

Nu kan du også få Android på din PC. Den nye variation af Android, som du måske i forvejen kender fra din Smartphone, hedder Remix pg med den på din PC kan du bruge alle de programmer som du kan finde i Google Play store. Altså hvis ikke programmerne er afhængige af en GPS, et kamera, SMS afsendelse og modtagelse, telefonfunktion, accellerometer eller en ad andre enheder, der findes i en “almindelig” smartphone.

PCen på dit skrivebord kører i dag sikkert Windows eller OSX (Mac) eller i sjædnere tilfælde Linux i en eller anden variant eller Chrome. Og nu kan den altså i stedet sættes til at køre Remix. Googles Chrome system (som på sæt og vis minder om Remix: Det er en browser, hvor du kan køre de programmer, du kan finde i Google Play) er aldrig blevet nogen stor succes, så umiddelbart vil jeg tro at den samme skæbne venter Remix. Ud over at brugere af Android Smartphone måske vil føle sig hjemme med et samme, så har Remix et andet salgsargument (hvis man kan tale om det når prisen er kr 0): Du kan have det installeret på en USB stick og tage det med dig overalt og låne en hvilken som helst PC til at køre netop dine egne programmer og helt uden at der skal installeres noget som helst på den lånte PC.Ashampoo_Snap_2016.02.05_14h34m33s_003_