Black Friday

posted in: Tilbud | 0

Update: Og nu har de fået smag for det og har indført juletilbud. Blandt andet en Dell mini-PC til 1.195 kr som nemt kan gemmes på eller under skrivebordet.

Black Friday er en USAsk halv-helligdag (fredagen efter Thanksgiving), som traditionelt har været startskuddet til julehandlen. Fænomenet har bredt sig til vore breddegrader, så der er mange firmaer, der har “Black Friday tilbud”. Hvis det skal være, kan vi da sikkert også finde et eller andet som vi kalder tilbud, men vi synes nu mest at alt hvad vi sælger, om det er hardware, software eller support, er tilbud.

Så I stedet henviser vi til en samarbejdspartner, som vi har brugt med stor tilfredshed ved anskaffelse af brugt udstyr med god kvalitet:

BrugteComputere.dk holder også Black Friday – og det selv om deres priser i forvejen er gode tilbud. Se deres hjemmeside her.

Hvis du falder for et af deres gode tilbud, men spekulerer på om sådan en brugt PC nu også er hurtigere end den PC, som du har (og er blevet træt af), så kan du slå cpu-hastigheden for begge op her: cpubenchmark

CPU hastigheden er selvfølgelig ikke det eneste, du skal sammenligne, men det er den del af specifikationerne, der umiddelbart er mest kryptisk. Bemærk dog også at en PC med SSD harddisk vil arbejde betydeligt hurtigere end en PC med traditionel harddisk.