Fjernelse af virus og lign

posted in: Hjælpeprogrammer, Tips | 0

Der er mange forskellige slags virus og andre former for “malware” og hver især er det ofte forskellige metoder, der skal bruges til at fjerne dem. Det vigtigste er selvfølgelig at have et antivirus program på PCen samt udføre forsigtig adfærd på internettet, så du slipper for at få virus på din PC overhovedet. Hvor virus tidligere ofte lavede en skade, som man tydeligt kunne se, så er de dygtigst lavede virus nu om dage helt usynlige: De ligger bare på din PC og spiser oplysninger eller computerkraft og henter flere viruser.

Antivirusprogrammerne opdateres hele tiden med nye definitioner, men til trods for det kan der alligevel nogen gange snige sig en skiderik ind på PC’en. Ved fjernelse af den slags bruger vi altid Malwarebytes (hent her). Nogen gange er det nok og nogen gange er det bare en stor hjælp. Det skifter hele tiden hvilket antivirus program, der for tiden er det bedste, men i lang tid har Malwarebytes været fremragende til både at finde og fjerne mange virusser.